Ios Whatsapp Karanlık Mod Olmuyor

FAST DOWNLOADads
Download

Ios Whatsapp Karanlık Mod Olmuyor. Whatsapp karanlık mod nasıl açılır? Ardından menüde “ekran ve parlaklık.

WhatsApp, iOS için 2 Ayrı Karanlık Mod Geliştiriyor
WhatsApp, iOS için 2 Ayrı Karanlık Mod Geliştiriyor from www.webtekno.com

Dünyaca popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu olan instagram karanlık mod özelliğini ios kullanıcılarının erişimine açtı. Whatsapp sonunda whatsapp web ve masaüstü uygulaması için koyu mod desteğini duyurdu. Android 9 ve daha eski android sürümlerindeki kullanıcılar ise whatsapp ayarları > sohbetler >.

Android 9 Ve Daha Eski Android Sürümlerindeki Kullanıcılar Ise Whatsapp Ayarları > Sohbetler >.


Ios ve normal android kullanıcılarının henüz erişemediği ‘’whatsapp karanlık modu’’n test aşamasının tamamlanmasının ardından tüm platformlarda etkinleştirilmesi bekleniyor. Developer yang sama yang mengembangkan wa mod lain yang bernama yo whatsapp. Telefonumuzun ios 13 veya daha üst sürümlerde olduğundan emin olmalıyız.

Jeff Benjamin ∙ November 27, 2015.


Koyu temayı etkinleştirmek için karanlık mod u tıklayın. Gb whatsapp memiliki fungsi yang sama dengan whatsapp resmi yang pasti ada beragam tambahan fitur didalamnya. Android 9 ve daha eski android sürümlerindeki kullanıcılar ise whatsapp ayarları > sohbetler >.

Bu Özelliğin Whatsapp Masaüstü Sürümünde Olmaması, Kullanıcılar Tarafından Büyük Bir Eksiklik Olarak Görülüyordu.


Silahkan klik bagian tombol setuju dan lanjutkan. Çok beklenen whatsapp karanlık modu, çeşitli android ve ios sürümleri için başlatıldı.yoğun beta testinden sonra, whatsapp karanlık modu nihayet dünyadaki tüm kullanıcılar için mevcut olacak. Wa mod ini dikembangkan dan dirilis oleh tim developer bernama fouad mods.

Whatsapp Karanlık Mod Özelliği Uzun Zamandır Bekleniyordu.ekran Parlaklığını Düşürerek Gözlerin Yorulmasına Engel Olan Ve Batarya Performansını Olumlu Etkileyen Bu Yeni Güncelleme Ile Telefonunu Karanlık Modda Kullananlar Nihayet Whatsapp’ta Da Aynı Kullanım Seçeneğine Sahip Olacak.


Di versi ini, para pengguna dapat menyembunyikan status whatsapp yang sedang online ke pengguna lain. Setelah itu masukkan nomor whatsapp yang tidak digunakan. Karanlık modun aktif olduğu oled ekranlarda, karanlık olarak kalan piksellere hiç enerii verilmiyor.

Bu Da Ekranın Daha Az Şarj Harcamasına Neden Oluyor.


Secara tampilan, kemunculan whatsapp mod ios memang berbeda dari tampilan versi android. Kemudian install whatsapp mod ios. Whatsapp’ın android beta sürümüne beklenen kararnlık mod geldi.

FAST DOWNLOADads
Download
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url